Logo-Struijk donker
A. Struijk oud ijzer &
oude metalen.

Dissel 33
3902 GK Veenendaal

KvK 30201138

Telefoonnummer
06-53617753

Oud ijzer
Oude metalen
Sloopwerk
Containerservice
Metaalafval contract

Logo-Struijk donker

A. Struijk Oud ijzer en metaal uit Veenendaal
Uw ijzer sterke partner in de regio midden Nederland

Sponsor VVA 6 Achterberg

Zaterdag 29-10-2011 was het dan zover. De mannen van V.V.A. 6 zijn door A. Struijk IJzer en metalen in de nieuwe shirts van gestoken. V.V.A. '71 eerste klasser uit Achterberg is erg ambitieus en dit merk je in de hele club. VVA 6 is weliswaar een lager elftal maar de ambities zijn mogelijk nog wel groter dan het eerste elftal! Voor deze jongens is er namelijk maar 1 plek op de ranglijst goed genoeg en dat is uiteraard ... de eerste plaats. Kampioen worden (en een groot feest organiseren in de kantine) is het doel dit seizoen.

Lees meer: Sponsor VVA 6 Achterberg

Economische zorgen drukken koperprijs

Economische zorgen drukken koperprijs
Laatste update:  3 oktober 2011 17:51 info
LONDEN - De prijs van koper is maandag gedaald tot het laagste niveau sinds juli 2010. Zorgen over de economische groei in Europa en Azië drukten de vraag naar het metaal dat vooral in de bouw- en energiesector wordt gebruikt.
 
Foto:  Thinkstock
De koperprijs daalde maandag met ruim 5 procent tot een tussentijds dieptepunt van 6635 dollar per ton. Later op de dag herstelde de prijs tot 6970 dollar per ton. Vrijdag was het metaal aan het einde van de handelsdag nog 7018 dollar per ton waard.
Uit nieuwe cijfers bleek maandag dat de industriële activiteit zowel in Europa als in Azië vorige maand is afgenomen. In China en Duitsland vertoonde de industrie nog een kleine groei, maar die was aanzienlijk minder sterk dan een jaar geleden.

LONDEN - De prijs van koper is maandag gedaald tot het laagste niveau sinds juli 2010. Zorgen over de economische groei in Europa en Azië drukten de vraag naar het metaal dat vooral in de bouw- en energiesector wordt gebruikt.

Lees meer: Economische zorgen drukken koperprijs

Stijging koperprijs

Koper is in Nederland nergens meer veilig. Vooral begraafplaatsen, spoorwegovergangen, bedrijven en bouwplaatsen zijn geliefde doelwitten van koperdieven. De koperprijs is namelijk hoog waardoor er veel aan te verdienen valt. Gestolen koper wordt door de dieven veelal doorverkocht aan metaalrecyclingbedrijven.

Het krappe aanbod van koper en de grote vraag zorgt dat de prijs van het metaal stijgt tot exorbitante hoogte. In nog geen tien jaar is de prijs verzesvoudigd! Een kilo koper op dit moment bijna 7 euro waard. Bedrijven als ProRail heeft enorm te lijden onder de diefstal maar ook veel bouwbedrijven hebben veel materiële schade. Per jaar kost de koperdiefstal ProRail bijvoorbeeld 10 miljoen euro. EenVandaag besteed hier aandacht aan in deze aflevering:

Lees meer: Stijging koperprijs