A. Struijk Oud ijzer en metaal uit Veenendaal
Snel - Duidelijk - Eerlijk - Goed

Container service

Bij ondernemingen plaatsen wij graag en geheel gratis containers en/of containerbakken met onze container-service. In een periode van een week of maand kunt u deze container of containerbak vullen met het oud ijzer of metalen en ander restafval. Wij maken samen een afspraak hoe vaak de container of containerbak geleegd wordt. Is de bak eerder vol of komt het een keer niet uit is dat voor ons geen enkel probleem.

Voor het plaatsen van de containers worden geen kosten berekend.

Lees meer: Container service

Wij wegen direct op lokatie

Onze vrachtauto is uitgerust met een mobiel, geijkt weegsysteem. Wij kunnen terplekke tot 3000 kg direct wegen. De weegschaal word tussen de kraan en het te wegen object gehangen en is op de kilo af nauwkeurig. Doordat wij de dagelijks de actuele oud ijzer prijzen weten en op locatie direct de metalen wegen heeft u altijd de prijs waar u recht op heeft.

Lees meer: Wij wegen direct op lokatie

Sloopwerk

Wij verzorgen industriele sloopwerkzaamheden door geheel Nederland. Een goede voorbereiding en vooraf duidelijke afspraken zijn essentieel om een sloop uit te voeren en tot een goed einde te brengen. Elke sloop is uniek en is speciaal voor u maatwerk.

Indien u sloop- of demontagewerkzaamheden heeft neemt u dan gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn om het sloopproject verantwoord uit te voeren.

Desgewenst maken wij voor u een offerte op maat voor het specifiek slopen van bepaalde objecten.

Lees meer: Sloopwerk