Particulier

Wij halen uitsluitend oud ijzer bij particulieren op in de directe omgeving van Veenendaal

Oud ijzer - Veenendaal

 

De specialist in het ophalen van oud ijzer bij particulieren in de regio Veenendaal

Voor particulieren heeft A. Struijk Oud ijzer en metalen diverse mogelijkheden. Heeft u een huis gekocht, verbouwd of uw tuin (opnieuw) aangelegd? Eindelijk de schuur eens goed opgeruimd of de badkamer flink onder hande genomen en een behoorlijk aantal kilo's metaalafval? Wij nemen graag uw restafval mee.

Wat valt er onder oud ijzer?

  • Stellingen
  • Hekken
  • Hekwerk
  • Leidingen
  • Koper draad
  • IJzer draad
Wij halen oud ijzer gratis voor u op!

Op maat oplossingen voor oud ijzer

Vaak is het sterk afhankelijk van de lengte, grootte en hoeveelheid van het afval wat de mogelijkheden zijn. Het ophalen en afvoeren van metalen en apparaten en recyclen daarvan is maatwerk. Zo bieden wij voor zakelijke klanten ook een container service misschien is dit voor u tijdelijk ook een oplossing. Meer over onze container service

Maatschappelijk verantwoord?

Wij hebben een grote vrachtauto tot onze beschikking en doen ons uiterste best maatschappelijk verantwoord te werk te gaan. Vanuit dit principe hoort ook de afweging dat ophalen van 1 fiets of bijvoorbeeld een bed frame buiten Veenendaal voor ons meer diesel en dus onnodige uitstoot van schadelijke stoffen ten op zichte van het ophalen en laten recyclen van deze ene fiets. Als u contact opneemt en we zijn in de buurt dan is het geen probleem uiteraard en komen wij graag bij u aan. Wij hopen op uw begrip als wij eerlijk "Nee verkopen" en u doorverwijzen naar een meer lokale collega oud ijzer handelaar.

Vriendelijke groet en graag tot ziens!

Arie Struijk
Directeur Struijk oud ijzer en metalen

Neem contact met ons op

Vul understaand formulier en en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag/opmerking *