Wij vonden Struijk oud ijzer via internet. We hadden een oude badkuip liggen en moesten er echt vanaf. We belden Struijk op en toevallig waren ze net in de buurt. Ze kwamen de oude badkuip dezelfde dag nog halen. Top geregeld!

Dhr. Diepeveen - Scherpenzeel

Ik heb al eerder oud ijzer door Struijk laten ophalen. We hebben nu een nieuw huis en daar hadden de vorige bewoners heel wat oud ijzer laten liggen. We hebben een afspraak met Struijk gemaakt en zij haalden alles op voor een goede prijs. Bij Struijk oud ijzer kun je ervan op aan: Afspraak is afspraak!

Dhr. Van de Kraats - Renswoude

Ik had al eens via via van Struijk gehoord. Laatst bedacht ik me dat ik nog oud ijzer had liggen en ik wilde het weggooien. Maar toen herinnerde ik me dat Struijk dit kon komen ophalen, dus heb ik ze gebeld. Ze hebben alles voor een leuke prijs meegenomen. Het zijn hele fijne mensen, ik kan ze echt aanbevelen.

Mevr. van den Berg - Overberg

Onze wasmachine is onlangs kapot gegaan. We kochten direct een nieuwe wasmachine, maar bij aflevering werd de huidige wasmachine niet meegenomen.

We hebben contact opgenomen met A. Struijk Ijzer Materialen. Deze kwamen de wasmachine direct halen en we kregen er nog geld voor ook. Wij kunnen A. Struijk Ijzermaterialen aan een ieder aanbevelen.

A. van Veen Veenendaal

Wij hadden al tijden in ons magazijn een party schroot liggen. Wij hebben via internet een bedrijf gezocht die dit voor ons kon komen ophalen.

Struijk Oud Ijzeren Metalen uit Veenendaal is een betrouwbare leverancier. Afspraak = afspraak. Ze kwamen het schroot conform ophalen.

Wij kunnen Struijk Oud Ijzeren Metalen aan een ieder aanbevelen, die van zijn oude ijzer afmoet. Het wordt ook nog eens opgehaald en je krijgt nog een leuke vergoeding.

Dhr. Pieters uit Veenendaal

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Wij wilden onze oude keuken via marktplaats verkopen, maar dit lukte helaas niet. Via via zijn wij in contact gekomen met Struijk Oud IJzer. Zij komen thuis oud IJzer ophalen. Ze kwamen bij ons thuis en hebben het oude ijzer voor een leuk bedragje meegenomen. Zelfs onze oude magnetron hebben we kunnen verkopen.

Mocht je oud ijzer hebben, dan kan ik Struijk Oud IJzer zeker aanbevelen. Nette mensen en goede service.

Dhr. de Man - Veenendaal

Ik had oud ijzer liggen, dat ik naar de stort wilde brengen. Via een kennis ben ik contact gekomen met Struijk Oud IJzer uit Veenendaal. Zij kwamen het oud ijzer kosteloos ophalen en ik kreeg er zelfs nog een leuk bedrag voor. De keuze was snel gemaakt. Mochten jullie oud ijzer hebben die niks meer oplevert, dan kan ik Struijk Oud IJzer zeker aanbevelen.

Groet,
Dhr. Van den Berg uit Veenendaal

We hebben lang moeten wachten op ons nieuwe huis, maar eindelijk mogen we gaan klussen in ons nieuwe huis. Tijdens het overhuizen viel het ons op dat we veel oud ijzer in huis hebben. Hierbij valt te denken aan oude ladekasten, serverkasten, stalen bureaus, metalen stoelen etc. In plaats van het naar de stort te brengen, hebben wij besloten om Struijk Oud IJzer te benaderen. Zij gaven ons goed advies en voor een leuke prijs zijn wij van onze oude spullen af gekomen.
Hartelijk dank voor de goede service.

Dhr Vos- Veenendaal

Neem contact met ons op

Vul understaand formulier en en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag/opmerking *