Inkoop

Inkoop tegen de scherpste prijzen

Struijk oud ijzer en metalen is gespecialiseerd in het inzamelen, recyclen, afvoeren en verwerken van metaalafval. Wij kopen uw restafval van metaal tegen de scherpste prijs. Afhankelijk van de behoefte, hoeveelheid, frequentie en uw manier van afvalscheiding verzorgen wij het plaatsen van containers en baksystemen.

Het plaatsen van een container is voor u gratis

Vanwege nieuwe regelgeving en milieubepalingen worden er steeds eisen gesteld aan de aan- en afvoer en uiteindelijke recycling van oud ijzer. Door onze jarenlange ervaring en alle noodzakelijke certificeringen verzorgen wij het gehele proces. Zo kunnen we in overleg bepalen welke systeembak wij binnen plaatsen en kiezen voor een open of dichte container en welke afvoer het beste past bij uw oud ijzer afvalstroom. 
De frequentie en manier van het ophalen, legen en afvoer van de containerbak zal altijd in overleg plaatsvinden.

Met andere woorden, geen onduidelijkheden en altijd de beste verkoopprijs voor uw metalen.

Wij assisteren u graag bij de opslag en verwerking van uw bedrijfsafval.

Certificering

Uiteraard beschikken wij over alle noodzakelijke certificaten om sloopwerkzaamheden te verrichten en milieubewust het oude ijzer te verwerken tot aan de recycling. Doorlopend volgen wij cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de huidige en continue wijzigende milieu-wetgeving.

Het verwijderen (sloop), afvoeren en verwerken van uw metaal restafval of sloopwerk is bij ons in goed handen.

Heeft u een restpartij metaalafval, sloopwerken of aanvullende vragen? Wij komen altijd bij u langs voor een offerte op maat.