Zakelijk

Inkoop tegen de scherpste prijzen

Struijk oud ijzer en metalen is gespecialiseerd in het inzamelen, recyclen, afvoeren en verwerken van metaalafval. Wij kopen uw restafval van metaal tegen de scherpste prijs. Afhankelijk van de behoefte, hoeveelheid, frequentie en uw manier van afvalscheiding verzorgen wij het plaatsen van containers en baksystemen.

Lees meer: Inkoop tegen de scherpste prijzen

Container service

Bij ondernemingen plaatsen wij graag en geheel gratis containers en/of containerbakken met onze container-service. In een periode van een week of maand kunt u deze container of containerbak vullen met het oud ijzer of metalen en ander restafval. Wij maken samen een afspraak hoe vaak de container of containerbak geleegd wordt. Is de bak eerder vol of komt het een keer niet uit is dat voor ons geen enkel probleem. Voor het plaatsen van de containers worden geen kosten berekend.

Lees meer: Container service

 

Sloopwerk

Wij verzorgen industriele sloopwerkzaamheden door geheel Nederland. Een goede voorbereiding en vooraf duidelijke afspraken zijn essentieel om een sloop uit te voeren en tot een goed einde te brengen. Elke sloop is uniek en is speciaal voor u maatwerk.

Indien u sloop- of demontagewerkzaamheden heeft neemt u dan gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn om het sloopproject verantwoord uit te voeren. Desgewenst maken wij voor u een offerte op maat voor het specifiek slopen van bepaalde objecten.

Lees meer: Sloopwerk