Oud ijzer metaal afvalcontainer regio Utrecht

Bij ondernemingen in Utrecht plaatsen wij graag en gratis containers en/of containerbakken. Struijk IJzer en Metalen uit Veenendaal biedt u deze service en ontneemt u alle zorg omtrent de tijdige afvoer en recycling conform alle huidige milieuwetgeving. Uiteraard tegen de op dat moment geldende dagprijs. Wij wegen de container desgewenst direct bij u op locatie.

Container service

Metaal en oud ijzer   afvalcontainer legen

In een periode van een week of maand kunt u de metaal afval container of containerbak vullen met oude metalen. In overleg met ander restafval. Wij maken samen een afspraak hoe vaak wij in Utrecht de oud metaal container of containerbak komen legen. 
Is de bak of container eerder vol? Komt het legen een keer niet uit? Vaak is dit geen enkel probleem. Wij rijden regelmatig bij u in de regio Utrecht en maken graag een nieuwe afspraak wanneer u dit wilt.

Er zijn verschillende mogelijkheden betreft het plaatsen van containers.

 • Een oud metalen container in Utrecht plaatsen binnen een bedrijf (vast).
 • Een oud metalen container in Utrecht plaatsen en de zelfde dag weer afhalen.
 • Een oud metalen container in Utrecht plaatsen voor een langere periode.

Op dit moment voorzien wij met deze service bedrijven in Utrecht al een metaalafval container of containerbak op onder andere de bouw, sloperij en industriele bedrijven. Wilt u referentie belt u gerust even op,

Container soorten

Wij plaatsen in overleg met u een container of containerbak afhankelijk van:
 • Gewicht
 • Hoeveelheid
 • Grootte metaal, ijzer of afval
 • Plaats waar de container komt te staan
 • Ophaal frequentie

metaal-afval-container-klein

Er is keuze uit:

 • Mini container
  Geschikt voor specifieke afvalstromen zoals onder andere draaisel.
 • Containers
  Variërend van 1m3 tot 40 m3 voor zwaar matriaal of lengte metaal.

Containers kunnen gebruik worden voor ferro- en non ferro metalen. Deze worden zoals vooraf afgesproken afgehaald en indien nodig voor u omgewisseld.

 

 

Meer informatie naar de mogelijkheden neemt u gerust telefonisch contact op of vul het informatieformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

p>Bij ondernemingen in Utrecht plaatsen wij graag en gratis containers en/of containerbakken. Struijk IJzer en Metalen Veenendaal biedt u deze service u aan alle zorg omtrent de tijdige afvoer en recycling conform alle huidige milieuwetgeving. Uiteraard tegen de op dat moment geldende dagprijs. Wij wegen de metaal container bij u op locatie.