Oud ijzer - Renswoude

Oud ijzer afvoeren? Bel 06-123456789

A. Struijk Oud Ijzer en Metalen is hét adres voor het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van oud ijzer en metalen. Zowel particulier als zakelijk, vanaf 300 kilo. Bel ons om de dagprijs van uw oud ijzer of metaal te achterhalen of maak gelijk een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Woudenberg of omgeving! Uiteraard kosteloos.

Uw oud ijzer is in Renswoude geld waard

Wacht met het brengen van uw oude metalen naar de stortplaats in gemeente Renswoude. Uw oud ijzer en metalen zijn namelijk geld waard. A. Struijk Oud Ijzer en Metalen komt graag bij u langs om uw oud ijzer op te halen tegen een goede prijs. Wat ons betreft hoeft u de deur niet meer uit. Voor het ophalen van oud ijzer of andere metalen kunt u gerust contact opnemen en hierover een afspraak maken met een van onze medewerkers. Om uw metaalafval af te halen beschikken wij over een truck voorzien van een open laadbak en een truck met container systeem met laadkraan die zeer geschikt is voor het tillen van zware objecten.

Prijs van metalen

Wij kopen uw metalen altijd tegen de dagprijs en wegen bij u op lokatie. Wilt u de dagprijs weten? Geef ons een belletje. Wij betalen altijd eerlijke prijzen.

De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. Dit fluctueert dagelijks, daarom hanteren wij geen vaste prijzen maar dagprijzen. De prijs kan daardoor per dag verschillen. U ontvangt direct contact geld van ons voor uw oude metalen. Zijn uw metalen roestig of voorzien van corrosie? Geen probleem! 

Als groep vertegenwoordigen de ferro-metalen een belangrijke economische factor. Dit niet zozeer vanwege hun zeldzaamheid, juist hun ruime voorkomen biedt de mogelijkheid van een onnoemelijk aantal technische toepassingen. De economische waarde wordt bij de ferro-metalen door de kwantiteit bepaald. Bij de non-ferro-metalen (veel zeldzamer) wordt de waarde juist bepaald door de kwaliteit: er is weinig van en veel mensen willen het hebben.

In de afvalverwerking is het onderscheid tussen de ferro-metalen enerzijds en de non-ferro metalen ook belangrijk. De economie van de verdere verwerking maakt een scheiding tussen de twee groepen al in een vroeg stadium van de recylcling aantrekkelijk. Met behulp van magneten wordt de scheiding gerealiseerd.

Wat is oud ijzer?

Ferro metalen en non ferro metalen
Tot de ferro metalen behoren de metalen ijzer, kobalt en nikkel. Op grond van de magnetische eigenschappen wordt gadolinium soms ook tot de ferro-metalen gerekend. Ferrometalen bestaan voor meer dan 50 procent uit ijzer en zijn daarom magnetisch. Alle overige metalen worden non-ferrometalen genoemd. 

Oud ijzer voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht met hun oude metalen. Wij zijn voor oud ijzer en metalen uw partner in het recyclen en verwerken van ferro en non-ferro metalen. Eigenlijk alle soorten metalen!  Uiteraard hebben wij ook een weegschaal om uw metalen zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en kabels apart te wegen. Wij kopen uw oud ijzer en metalen in tegen dagprijzen.

NIWO gecertificeerd

A. Struijk Oud Ijzer en Metalen is VIHB gecertificeerd. De toekenning van dit nummer is vereist bij het beroepsmatig vervoeren-, inzamelen- handelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen, afgegeven door de NIWO.